Mr. I.V. Nagelmaker

“Impossible is nothing. The court is yours!”

Inge Nagelmaker is vanaf 2011 werkzaam binnen de strafrechtadvocatuur. Zij heeft aan de Universiteit van Maastricht naast de master Strafrecht, ook de master "Criminologie, forensica en rechtspleging" gevolgd. Hierin wordt veel aandacht besteed aan het begrip van onderzoeken en rapportages die in strafzaken worden uitgevoerd, zoals DNA-, toxicologisch en psychiatrisch onderzoek (zeg maar "CSI in de polder"). Tevens wordt hierin veel aandacht besteed aan fouten en tunnelvisie in rechtszaken. Met name zaken waarin beide expertises samenkomen spreken mr. Nagelmaker aan.

Mr. Nagelmaker is voorheen bij verschillende strafrechtkantoren in Utrecht en Flevoland werkzaam geweest en heeft veel ervaring opgedaan in strafzaken. Zij trad als raadsvrouw op in verschillende geruchtmakende moordzaken. Kenmerkend is haar tomeloze inzet voor haar cliënten, niet alleen op juridisch, maar ook op sociaal vlak. 

U kunt bij haar terecht met al uw strafrecht gelieerde problemen, of u nu bij de officier van justitie voor moet komen tot de politierechter of de Hoge Raad. Heeft u een dagvaarding, een strafbeschikking, of een boete ontvangen van de officier van justitie, schroom dan niet om contact met haar contact op te nemen. Mr. Nagelmaker kan u in dit soort zaken met raad en daad bijstaan.

Bel: 06-3149 8949 Mail: